Vår företagsfilosofi

Ictus Exhibitions erbjuder ett personligt engagemang från första kontakt till uppföljning, efter avslutad utställning.
Vi garanterar leveranssäkerhet, vad det än gäller, mässmontrar, roll-ups, skyltar eller bildekor.

Våra medarbetare

Vi har en hög kompetens inom företaget. Vår personal har en lång erfarenhet inom branschen och kunskap inom såväl monterdesign som snickerier & originalarbete. Inom Ictus Exhibitions finns ett gediget engagemang för våra kunder och vår företagsfilosofi. 

 

Hans Cedhagen

Hans Cedhagen

Erfarenhet från 30 år i branschen har gett kunskap av hela processen från idé till färdig monter. Hans tar fram förslag och koncept och ser till att allt fungerar i alla led, från produktion till att montern kommer upp på plats. Allt för att säkerställa ett lyckat mässdeltagande.

hans@ictus.se
Tel: 0706-66 35 00

Lovisa Ictus AB

Lovisa Vailto

Kunnig i allt från framställning av monterritningar till original för roll-ups. Lovisa tar också hand om projektledning och byggnation av montrar på mässor och utställningar.

lovisa@ictus.se
Tel: 0735-36 75 14

 

 

 

 

 

 

 

Lena

Lena Wiklund

Trygg ekonom som tar hand om vår bokföring och ekonomiadministration och ser till att allt fungerar med betalningar och fakturering.

ekonomi@ictus.se

Karin

Karin Cedhagen

Ansvarar för ekonomi och administration. Civilekonom med lång erfarenhet av organisation och företagande.

Ring oss för roll-ups och bildekor!

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.