Vår företagsfilosofi

Ictus Exhibitions erbjuder ett personligt engagemang från första kontakt till uppföljning, efter avslutad utställning.
Vi garanterar leveranssäkerhet, vad det än gäller, mässmontrar, roll-ups, skyltar eller bildekor.

Våra medarbetare

Vi har en hög kompetens inom företaget. Vår personal har en lång erfarenhet inom branschen och kunskap inom såväl monterdesign som snickerier & originalarbete. Inom Ictus Exhibitions finns ett gediget engagemang för våra kunder och vår företagsfilosofi. 

 

Hans Cedhagen

Hans Cedhagen

Erfarenhet från 30 år i branschen har gett kunskap av hela processen från idé till färdig monter. Hans tar fram förslag och koncept och ser till att allt fungerar i alla led, från produktion till att montern kommer upp på plats. Allt för att säkerställa ett lyckat mässdeltagande.

hans@ictus.se
Tel: 0706-66 35 00

Thomas

Thomas Hallberg

Thomas  är ansvarig för Ictus ABs verkstad och lager. Thomas är monterbyggare med lång erfarenhet i branschen. Detta märks såväl i snickeriet som när det gäller att lösa problem på plats.

thomas@ictus.se
Tel: 0708-32 01 53

 
Lovisa

Lovisa Vailto

Kunnig i allt från framställning av monterritningar till original för roll-ups. Lovisa tar också hand om projektledning och byggnation av montrar på mässor och utställningar.

Lovisa är mammaledig från december 2015.

lovisa@ictus.se
Tel: 0735-36 75 14

 

 

 

 

Lena

Lena Wiklund

Trygg ekonom som tar hand om vår bokföring och ekonomiadministration och ser till att allt fungerar med betalningar och fakturering.

ekonomi@ictus.se

Karin

Karin Cedhagen

Ansvarar för ekonomi och administration. Civilekonom med lång erfarenhet av organisation och företagande.

Tina

Tina Dejby

Tina är projektledare för mässor och utställningar och har ansvar för originalarbete och print i Ictus ABs ateljé. Har tidigare arbetat med grafisk design och layout av annonser och hemsidor.

tina@ictus.se

 

Ring oss för roll-ups och bildekor!

Sveriges Expoförbund
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.